Marktplein 1
4033 EG  Lienden
T. 0344-604987
M. 06-
 

 

 

Historie:

Clown Tino heeft het niet van een vreemde. Zijn ouders (Hans & Ludy Hildebrand) waren tevens artiesten onder de naam Theater Muzemuis. Hans Hildebrand (overleden oktober 2005) en Ludy Hildebrand (overleden augustus 2006) waren 32 jaar lang professioneel artiesten. Hans Hildebrand was het meest bekend om zijn poppentheater, de clownsact (met buikspreekpop) Clown Hillie & Billie, goochelaar, imitator en nog zoveel meer!

Toen Martijn 12 jaar oud was, trad hij al voor het eerste op als goochelende troubadour (talentenjacht). Getraind door goochelaars zoals Ton Cup, Jack Coletti en zijn vader Hans Hildebrand, trad Martijn als 16-jarige jongen met regelmaat op voor publiek.

Toen nog met een koffertje achterop de brommer. Nu 31 jaar later staat Martijn beter bekend als Clown Tino. Een eigen creatie van een uitzondelijke clown. Al enige jaren is Martijn actief lid van de goochelclub MKCN (Magische Kring Centraal Nederland).

Door de passie van het goochelen en het optreden (het is immers overal feest waar je komt), heeft dit geresulteerd in het oprichten van een eigen bedrijfje: Tino's Entertainment. Na amateur, nu semi-profesioneel!

 
 
  Lid van MKCN
  Lid van NMU
   
    Nightingale productions